• 86 84 71 33

Them-Centret 2, 8653, Them

Om os

Them Pizza er centralt beliggende i hjertet af Them.
Vores dygtige pizzabagere sætter en ære i at levere vores orginale italienske pizzaer af højeste kvalitet og med de bedste råvarer.
Vi laver pizzaer i børne størrelser, almindelige størrelser og i familie størrelser. Desuden tilbyder vi også mexicansk pizza, pasta, rullekebab, sandwich, diverse ekstra tilbehør samt nogle kolde drikke fra vores kølemontre.

Them Pizza når kvalitet spiller en rolle
Them Pizza laver ægte italienske pizzaer med en høj kvalitet på vores råvarer.
I korte træk er en italiensk pizza enlig en meget simpel pizza, men alligevel en lækker og sprød pizza. Én af hemmelighederne er at man kommer olie i dejen, som dels gør den smidig, men også giver den en dejlig sprød og gylden skorpe.

Hvis man så tilsætter en velsmagende hjemmelavet italiensk tomatsovs, 2-3 ingredienser samt lidt ost, og putter den i vores special ovn på ca. 240-250 grader, så er vi ved at have en god italiensk pizza - simpel - sprød - lækker - i bedste italienske design.
Them Pizza´s smiley fortæller vel også en hel del om vores pizzeria ;-)

Find vej
Them-Centret 2
Them Pizza ligger inde på torvet i det gamla "BagerBixen"
ca. 100 meter fra Them kirke, som ligger på den anden side af vejen.
Brug kortet eller linket her under hvis du ikke kan finde vej til Them Pizza.

Ønskemål
Hvis du har et specielt ønskemål vedrørende din favorit pizza, så fortæl os dine ønsker næste gang du kommer forbi, eller når du ringer for at bestille din næste pizza. Vi vil altid gøre hvad vi kan for at opfylde dine kulinariske ønskemål på bedste vis.

Pizza + ekstra fyld til en lille merpris
Pizza med eller uden ekstra tilbehør
Prøv vores lækkre pizzaer med eller uden ekstra tilbehør. Vores nye ovn laver dem med en dejlig sprød bund. Vores fyld er altid friske råvarer af bedste kvalitet.

Pasta, Rullekebab og Sandwich
Pasta, Rullekebab og Sandwich
Er du mere til pasta, rullekebab eller sandwich, så leverer vi nogle dejlige halvmåner, ruller samt endda nogle med hjemmelavet brød.

Sidste bestilling
Bestil i god tid før kl. 20:30
ellers når vi ikke at lave din pizza

Ferielukket
ÅBENT HELE SOMMERFERIEN !
LUKKET: 24. - 25. - 31. DECEMBER

Vores adresse:
Them Pizza
Them-Centret 2
8653 Them